Wij doen mee aan Rabo Club Support

Iedereen verdient een club, vindt de Rabobank. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen en vrijwilligersorganisaties zijn onmisbaar.

Daarom organiseert de Rabobank de actie Rabo Club Support. Met die actie geeft de coöperatieve Rabobank ieder jaar een deel van hun winst terug aan verenigingen en stichtingen. Dit jaar is Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn één van de organisaties die gesteund wordt. Maar…daar hebben we u bij nodig! Als u tenminste lid bent van de Rabobank.

Iedereen die lid is van de Rabobank in de regio Groene Hart Noord kan van 5 tot en met 27 september stemmen op een club. Hoe meer stemmen, hoe meer geld de club krijgt van de Rabobank. Dus: bent u lid van de Rabobank? Stem dan op Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn!

U kunt stemmen via deze website Rabo ClubSupport – Rabobank

Geen lid van de Rabobank maar wilt u wel stemmen? Dan kunt u eenvoudig en gratis lid worden. Als lid van de Rabobank draagt u bij aan een socialer, gezonder en groener Nederland. Meer informatie over het lidmaatschap kunt u hier lezen: Lid worden van de coöperatieve Rabobank – Rabobank. Op deze website leest u ook hoe u lid kunt worden. Is uw aanmelding gelukt? Stem dan meteen op Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn.

Bedankt voor uw stem aan Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *