We zijn blij met de vier nieuwe duofietsen die gedoneerd zijn door Zorg en Zekerheid

Partners en Sponsors

Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij niet zonder partners en sponsors.
Wij danken de volgende bedrijven voor hun steun aan Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn.

Partners

Zorg en Zekerheid maakt de aanschaf van meerdere duofietsen mogelijk en denkt met ons mee over communicatie en promotie.

“Zorg en Zekerheid is jouw regionale zorgverzekeraar, en al bijna 200 jaar actief in het groene hart van de Randstad.
Wij zijn thuis in jouw leefwereld. Daarom krijgen we meer voor jou gedaan. Denk aan afspraken over de zorg die jij nodig hebt en aan gezonde initiatieven en samenwerkingen. Zoals Fietsmaatjes bijvoorbeeld! Samen zorgen we dat veel mensen lekker kunnen genieten tijdens het duofietsen. 
Benieuwd wat Zorg en Zekerheid nog meer doet in jouw buurt? Kijk op www.zorgenzekerheid.nl.”

Gek van Fietsen is al meer dan 65 jaar dé fietsenwinkel van Alphen aan den Rijn en omstreken. Hun klanten zijn fietsers, van alle leeftijden en alle categorieën. Wat de wensen ook zijn, Gek van Fietsen zorgt voor de juiste fiets. Logisch dus dat juist zij de dealer zijn voor de duofietsen van Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn. Zij helpen bij het bestellen en afleverklaar maken van de duofietsen en voeren de onderhoudswerkzaamheden uit. Fijn, want ook bij Fietsmaatjes zijn we Gek van (goede) Fietsen!

Bent u ook Gek van Fietsen? Neem eens een kijkje op www.gekvanfietsen.nl

De gemeente is een belangrijke partner voor Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn. Zij maakt de aanschaf van duofietsen mogelijk, denkt met ons mee over stallingsplekken voor de fietsen en is belangrijk voor de promotie van onze activiteiten.

Sponsors

Wij bedanken de volgende organisaties voor hun bijdragen waarmee zij het mogelijk maken onze doelstellingen te realiseren:

Daarnaast danken wij de volgende organisaties en personen voor hun mooie financiële en/of praktische steun voor onze stichting. Mede dankzij hen kunnen wij Fietsmaatjes in Alphen aan den Rijn op de kaart zetten en verder uitbouwen:

  • Guus Berntsen
  • Theo en Wiesje Allis
  • Parkvilla  
  • Joost Mooij fotografie
  • Stichting CS Rotary Alphen 
  • Xclusive International BV  
  • Howard Smith
  • Bakkerij Stevers
  • De voormalige Alphense Business Circle – bij hun opheffing heeft Fietsmaatjes een deel van de resterende kas ontvangen. Dank!

Stichting Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn beschikt over de ANBI status. Giften aan de stichting zijn daardoor aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Indien er gedurende 5 jaar eenzelfde bedrag wordt geschonken is zelfs het gehele bedrag aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, zonder toepassing van de 1% drempel.

Donaties zijn van harte welkom op IBAN: NL27 RABO 0345 6046 52

Als u ons wil ondersteunen of als u mogelijkheden tot samenwerking ziet, neem dan contact met ons op via het Contactformulier.

U kan ook direct een eenmalige of periodieke donatie doen via Ideal. Klik dan op de button hieronder en doneer!