Start Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn op Wereld Alzheimerdag 21 september

Zaterdag 21 september was het Wereld Alzheimerdag, met dit jaar als thema Samen Bewegen. Een prachtige gelegenheid voor de start van Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn! Om 10:30 uur werd vanaf de Vegro aan de Euromarkt in Alphen gestart met de eerste rit op een duofiets. Deze fiets is beschikbaar gesteld door de directeuren van Vegro en de Edwin van der Sar Foundation.

De vestigingsmanager van Vegro Alphen en de voorzitter van de 20 van Alphen, die voor de editie van 1 maart 2020 Fietsmaatjes als goede doel hebben uitgekozen, hadden de eer om na een eerste rondje de duofiets te overhandigen aan het bestuur van Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn. En daarna was het tijd voor de eerste echte rit: met gast Ron naar Leiden en weer terug. Onder een uitbundige zonovergoten hemel werd door het prachtige Groene Hart naar Leiden gepeddeld.

In Leiden verzamelden diverse afdelingen van Fietsmaatjes Nederland zich in het kader van Wereld Alzheimerdag. Een prachtig gezicht om vanuit diverse kanten uiteindelijk 32 (!) duofietsen aan te zien komen bij het clubgebouw van wielervereniging Swift waar een lunch klaarstond.

Na de lunch weer huiswaarts met de mooie duofiets van Vegro/Edwin vd Sar Foundation. Een fantastische kick-off van Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn!

Kijk hieronder voor een foto- en video impressie van deze mooie dag.

Heeft u belangstelling om vrijwilliger te worden, of wilt u gaan fietsen met een Fietsmaatje? U kunt zich alvast aanmelden. Wie interesse heeft om Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn te sponsoren, kan contact opnemen via info@fietsmaatjesalphenaandenrijn.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *