Kringloop schenkt 1500 euro

Wauw! Fietsmaatjes mocht deze week een prachtige cheque ter waarde van 1500 euro in ontvangst nemen van de Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn!

De Stichting Kringloop vindt het belangrijk dat ménsen een kans en de waardering krijgen die ze verdienen. Dit doen ze door het creëren van werkgelegenheid, zowel vrijwilligerswerk als betaald werk, maar ook door actief bij te dragen aan de leefbaarheid van gemeente Alphen aan den Rijn en omliggende gemeenten. Onder andere door het schenken van goederen aan mensen die niet in hun eerste levensbehoefte kunnen voldoen. Ook steunt de Kringloop andere instanties met goederen die zich inzetten voor mens, dier, milieu, sport en cultuur. En: goede doelen ondersteunen ze ook met geld. 

Om te bepalen welke doelen voor een donatie in aanmerking komen, organiseert de Kringloop elk jaar de Goede-doelenselectie. Elke inwoner van gemeente Alphen aan den Rijn en omliggende gemeenten en/of bezoeker van de kringloopwinkels heeft ook in 2023 weer goede doelen mogen voordragen. Daar zat Fietsmaatjes ook bij. De medewerkers van de Kringloop hebben vervolgens door middel van een puntenverdeling bepaald welke doelen een donatie mogen ontvangen. Deze actie leverde dus maar liefst 1500 euro op voor Fietsmaatjes.

Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze mooie donatie. Hiermee kunnen we ook dit jaar er weer voor zorgen dat veel mensen kunnen genieten van gezellige fietsritten in en om Alphen. Hartelijk dank stichting Kringloop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *