Kringloop Alphen verrast Fietsmaatjes met 750 euro

Onlangs kwam een leuke en geheel onverwachte verrassing onze mailbox binnen. Het personeel van de Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn blijkt Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn te hebben uitgekozen om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage.

Iedereen kent de kringloop van de herbruikbare spullen die, doordat de inwoners van gemeente Alphen aan den Rijn ze aan ons schenken, een nieuwe kans krijgen via één van de kringloopwinkels. Daarnaast vindt de Stichting Kringloop Alphen het net zo belangrijk dat ménsen een kans en de waardering krijgen die ze verdienen. Dit doet men onder andere door actief bij te dragen aan de leefbaarheid van de gemeente Alphen aan den Rijn en omliggende gemeenten, door het schenken van goederen aan mensen die niet in hun eerste levensbehoefte kunnen voldoen en aan goede doelen die zich inzetten voor mens, dier, milieu, sport en cultuur. Goede doelen worden ook ondersteund met geld.

Om te bepalen welke doelen voor een donatie van Kringloop Alphen in aanmerking komen, organiseert de stichting elk jaar de Goede Doelen Selectie. Elke inwoner van gemeente Alphen aan den Rijn kan goede doelen voordragen en daar zat Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn dit keer bij. De Kringloop medewerkers hebben vervolgens door middel van een puntenverdeling bepaald welke doelen een donatie mogen ontvangen. En wat blijkt? Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn heeft genoeg punten ontvangen om gesteund te worden door Kringloop Alphen!

Hiermee is een bedrag gemoeid van maar liefst 750 euro! Een geweldig mooie verrassing en steuntje in de rug van onze nog jonge organisatie. Wij bedanken de Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn en al hun medewerkers voor deze steun. Het geld komt heel goed van pas, maar de waardering die spreekt uit dit gebaar, is ons minstens evenveel waard. Heel hartelijk bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *