Fietsmaatjes promotietoer tijdens ‘de 20’ van 2020

Op 1 maart is de 55-ste editie van de 20 van Alphen gelopen. Dit keer waren wij van Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn ook van de partij. Met drie hardlopende deelnemers, en vier duofietsen die als ‘bezemwagens’ bij de laatste lopers bleven. Dat alles om promotie te maken voor onze stichting en zo gasten, vrijwilligers, duo’s en eventueel ook sponsoren te werven. Luid aangemoedigd door het massale publiek mochten wij als voorrijders ‘de 20’ openen bij de Family 1 km run. Daarna volgden de 2,5, 5 en 20 km.

Terwijl de Zweed Davind Nilsson als winnaar van de 20 km na een uur finishte, en de Alphense Maureen Koster bij de dames de winnende tijd van 1 uur 7 minuten klokte, bleven de vier duofietsen achter het peloton recreanten weer en wind trotseren, en zo begeleidden wij na 2,5 uur uiteindelijk de laatste 2 deelnemers over de finish. Waar ook wij een mooie medaille in ontvangst mochten nemen.

Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn bedankt de organisatie van de 20 van Alphen voor de steun en deze mogelijkheid. Een betere promotietoer konden wij ons niet wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *