Fietsmaatjes ontvangt 10.000 euro van ING

Op zaterdag 21 maart heeft Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn een cheque ter waarde van maar liefst 10.000 euro in ontvangst mogen nemen van het ING Nederland Fonds. Onze stichting bleek niet alleen één van de regionale winnaars van de actie Help Nederland Vooruit te zijn, maar vanwege het aantal ingezamelde stemmen kregen wij ook één van de 5 bonus cheques van € 10.000 uitgereikt.

Alle deelnemers aan de actie Help Nederland Vooruit hebben samen meer dan 70.000 stemmen verworven. Dat vindt de ING een waanzinnige prestatie, en vanwege het jubileumjaar van het fonds werd dat extra beloond met bonus cheques aan vijf stichtingen die er in de stemronde met kop en schouders boven uitstaken. Deze vijf stichtingen haalden tezamen 6.559 stemmen binnen. Daarom kregen zij elk een cheque van €10.000 in plaats van de gebruikelijke € 5.000 voor een regio winnaar. Deze grote verrassing viel in de Regio’s Achterhoek, Nieuwegein, Zeist, Hellevoetsluis-Spijkenisse en dus ook in de regio Groene Hart, waar Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn blij werd verrast met dit prachtige geldbedrag.

Ook Fietsmaatjes Zoeterwoude is in de prijzen gevallen; zij behaalden de tweede plaats in hun regio. Gefeliciteerd!

Wij bedanken iedereen die gestemd heeft op Fietsmaatjes! Zo fijn dat we op jullie support mogen rekenen. Hopelijk kunnen we snel weer op de fiets stappen; en dankzij deze bijdrage verder bouwen aan de activiteiten van Fietsmaatjes in en om Alphen aan den Rijn.

Bedankt allemaal, bedankt ING Nederland Fonds!

#Helpnederlandvooruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *