Derde duofiets in Boskoop

Op 31 augustus hebben we in Boskoop de derde duofiets in gebruik genomen. Nog geen 6 maanden nadat we officieel van start zijn gegaan met één fiets. Wat een prachtig succes, met dank aan team Boskoop.

De komst van een derde duofiets naar Boskoop was hard nodig, vertelt Emmalie Guldemond. “Al direct na de officiële start, afgelopen maart, kregen we veel aanmeldingen binnen. Heel wat mensen wilden als vrijwilliger of gast bij ons gaan fietsen. De eerste fiets werd direct al vaak geboekt. Gelukkig kwam de tweede fiets ook al snel. Maar zelfs twee duofietsen waren niet voldoende om in de behoefte te voorzien. We zijn dan ook heel blij dat we dankzij onze sponsoren en een goede samenwerking met het team van Fietsmaatjes in Alphen vandaag de derde fiets gekregen hebben.”

Die derde duofiets werd vandaag geplaatst in een stalling in de Tuinstraat. “Zo hebben we ook een goede spreiding van de fietsen over Boskoop”, legt Emmalie uit. “De andere twee fietsen staan bij FloraVita en bij rijwielzaak Hoogduijn. Handig, omdat onze vrijwilligers nu de fiets kunnen reserveren die voor hen het dichtst in de buurt staat. En waarvoor je niet persé de brug over moet, in Boskoop ook altijd iets om rekening mee te houden.” Met de komst van de derde fiets in Boskoop is er ruimte voor nieuwe gasten en vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *