Benefiet(s)concert & Veiling Jeroen Heitzman Accufonds groot succes!

Het Benefiet(s)concert & de Veiling voor het Jeroen Heitzman Accufonds heeft het prachtige bedrag van 3.900 opgeleverd. In de Oudhoornse Kerk was er veel belangstelling voor het optreden van het Viride Kwartet en er werd door de bezoekers gul geboden op items die belangeloos ter beschikking waren gesteld door bedrijven en inwoners uit Alphen aan den Rijn. Topstuk was de kavel met het (t)huisconcert van het Viride Kwartet, waar ook de Alphense violisten Sedna Heitzman en Salome Bonnema deel van uitmaken.

Sedna Heitzman is dochter van Jeroen Heitzman, in wiens naam in 2023 het accufonds werd opgericht. Het fonds is ondergebracht bij Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn, met als doel de tijdige vervanging van de duofietsen mogelijk te maken. Op die manier kunnen zoveel mogelijk mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, zo lang mogelijk plezier hebben van deze voorziening.

Om geld in te zamelen werd op zondagmiddag 7 april het Benefiet(s)concert & de Veiling voor het fonds georganiseerd. Tijdens deze middag trad ook Jeroen Heitzman zelf op met het Alphense Josarie Orkest, een gezelschap amateurmusici, onder leiding van dirigent Johan Vodegel.

Na de pauze werden 30 kavels geveild, variërend van waardebonnen bij Alphense middenstanders, tot luxe taxiritten en boottochten, tot een gesigneerd shirt van Vangelis Pavlides, de huidige topscorer van voetbalclub AZ in de eredivisie. Dat gebeurde met veel humor en kwinkslagen onder leiding van Robin de Goey, veilingmeester voor het Goede Doel. De opbrengsten van de kaartverkoop en de veiling gaan voor 100% naar het Jeroen Heitzman Accufonds.

Voorzitter Angelique Bergers van het Jeroen Heitzman Accufonds is dankbaar voor het geslaagde evenement. “Ik ben heel blij met de opbrengst en bedank alle bezoekers, bedrijven en inwoners die hier zo genereus aan bij hebben gedragen. Dit was de eerste activiteit van het fonds, dat we in de komende tijd verder op de kaart gaan zetten.”

Op zondag 21 april a.s. is er alweer een nieuwe actie. Dan organiseert de Ladies Circle Alphen aan den Rijn een fietstocht van 21 kilometer voor het Jeroen Heitzman Accufonds. Deze tocht voert langs de mooiste plekken in Alphen aan den Rijn, met voldoende stops voor een hapje en een drankje. Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.lc53tickets.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *