Ervaring eerste fietsmaatje rit met dhr G Reichman

Vandaag de voor mij eerste fietsmaatjes rit met Gerard.

Ik was goed op tijd dus genoten we eerst van een bakkie koffie – Gerard ( zo wilde hij aangesproken worden ) had er erg veel zin aan – Karin zijn echtgenoot en dus mantelzorger voor Gerard die Altsheimer heeft keek er ook naar uit – even een moment voor mezelf even geen zorgen maken .
Na de koffie maakte we aanstalten om de plek op de fiets aan te nemen – en zijn de route Alphen / Aarlanderveen / Zwammerdam / Alphen aan den Rijn gaan fietsen , in Zwammerdam moest Gerard een bakkie trakteren en een persoonlijk bezoek aan een toilet was nodig .

Om mee te geven wat we samen ( want dat mag gezegd worden ) van de rit vonden !! helemaal top Gerard omdat hij lekker naar buiten kon en ook nog eens in beweging kon zijn – en ik omdat ik gelukkig wordt te zien dat mijn gast zo genoten heeft .

Verborgen verhalen komen boven omdat zijn leven het laatste jaar meer en meer in huis was toegelegd – ik ben zo blij dat ik dit mag mee maken , dat klonk regelmatig uit de mond van Gerard .

Ik op mijn beurt kon niet anders dan dit te beamen – met dat ik vrijwilliger mag zijn wordt ook ik geholpen  en wordt erg blij dat ik dit voor een man als Gerard mag doen.

Vrijdag gaan we weer en hopen we samen op weer een mooie ontmoeting