Koffie/thee met korting

De volgende horeca gelegenheden bieden korting aan Fietsmaatjes die langs komen voor een kopje koffie of thee.

Bij bakker Breggen in de Baronie krijgt Fietsmaatjes korting. Standaard koffie of thee voor € 1 per kop en uitsluitend voor de vrijwilliger en gast.

Als er nog een extra begeleider bij is, betaalt deze de gewone prijs. Indien u luxe koffie wilt (bijv. capuccino of espresso) of gebak erbij dan wordt daarvoor geen korting gegeven en dus het normale tarief gerekend. Bij Bakker Breggen kunt u met de fiets buiten bij een tafeltje komen, de gast hoeft daardoor niet van de fiets af te stappen. Maar dat mag uiteraard wel.


Café de Haven bij het sluisje in Roelofarendsveen biedt de vrijwilligers van Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn een gratis kopje koffie/thee/cappuccino als zij tijdens een rit met de duofiets een pauze willen maken. De gast dient in dat geval wel af te rekenen. 

Adres: Café de Haven – Noordkade 3 – 2371 EA Roelofarendsveen


Bij Sunset Beach Bar Alphen krijgen Fietsmaatjes (gast en vrijwilliger) 50% korting voor een kopje koffie of thee. Ga er dus zeker even pauzeren. Gezellig genieten langs de Zegerplas!

Adres: Westkanaalweg – Alphen aan den Rijn


Fietsmaatjes uit Alphen aan den Rijn zijn van harte welkom bij Proef de Tuin de Boskoop. Voor 4 euro kun je een kop koffie of thee met gebak naar keuze komen halen. Een cappuccino of slagroom op de koffie, dat kan ook allemaal!

Proef de Tuin is open van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur en is dé plek om even uit te rusten.

Adres: Rijneveld 153 – Boskoop


Restaurant De Zeeger serveert het eerste bakje koffie voor het fietskoppel voor 1 euro per persoon.

Adres: Kromme Aarweg 5 – Alphen aan den Rijn


Grand Cafe de Parel in Leimuiderbrug biedt Fietsmaatjes het eerste bakje koffie gratis aan.

Adres: Leimuiderdijk 364 – Leimuiderbrug


Bij restaurant De Kromme Does in Hoogmade krijgen fietskoppels van Fietsmaatjes per koppel één kopje koffie of thee gratis aangeboden. Dus: op naar De Kromme Does!

Adres: Vissersweg 1 – Hoogmade